ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Четвер, 25.04.2024, 13:06
Головна » 2018 » Жовтень » 6 » День працівників освіти
19:34
День працівників освіти

Традиційно, перша неділя жовтня присвячена чудовій, прекрасній професії - освітянам! І кожен, хто працює на благо діточок - навчає, виховує, годує, піклується відзначає Свято працівника освіти. 

Можна довго оспівувати професію вчителя - вже багато сказано і написано на цю тему. Але мені щоразу згадуються слова Надії Красоткіної : "Учителем не кожен може бути, не кожне серце вміє говорить..." Мабуть саме тому ця праця така нелегка, і водночас, дуже приємна. Бо ж наші серця говорять, а серця діточок  нам відповідають - своїми досягненнями, вчинками, справами, думками і теплими словами вдячності.

Тому і наша шкільна родина 5 жовтня зібралася на святкову лінійку у процівському клубі, щоб вшанувати і вкотре подякувати вчителям і всім, хто працює поряд з ними. Кожен клас, кожен маленький колектив привітав винуватців свята приємними сюрпризами - піснями, віршами, сценками, танцями. Першачки приготували чудові віршовані рядки. Вони ще такі маленькі, але вже знають і розуміють, як треба говорити про Вчителя! 2 - А клас приготував цілу концертну програму - і вірші, і пісня "Вчителько моя", і інструментальний номер з сопілками під акомпонемент Галини Петрівни. 2-Б клас приготував веселі частушечки про шкільне життя. Третьокласники бездоганно виконали пісню про вчительську працю. А випускники, 4 клас, влаштували ціле шоу - пісня з танцем! Та і все свято були ведучими - вони ж бо найдосвідченіші!

Всі номери діти готували разом зі своїми вчителями, вкладаючи часточки своєї любові до "других мам". Взагалі, весь сценарій був насиченим, веселим. Чого тільки вартували гадання від циганок, сценка "Чия вчителька краща", але найбільше усіх потішило відео "10 видів педагогів", яке підготувала Інна Миколаївна.

Звісно не обійшлося без нагород, і вони цього року особливі. Наша вчителька, класовод 2 -А класу отримала подяку від Департаменту освіти і науки України за сумлінну працю і високі досягнення від участі в екпериментальній програмі "На крилах успіху". Інну Миколаївну Миколаєнко було нагороджено грамотою за сумлінну працю від Управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА. Подякою за працю від Управління гуманітарного розвитку Бориспільської РДА нагородили Розумну Антоніну Сергіївну, кухаря шкільної їдальні. Пишаємося ними і бажаємо подальших звершень!

Шкільний колектив висловлює свою щиру вдячність родині Лузанів за музичну підтримку Зокрема  і дитячому ансамблю "Зорецвіт" , під керівництвом Тетяни Валеріївни, які вітали на святі усіх присутніх. 

А також величезна подяка усім, хто прийшов на святкову лінійку, активно приймав участь, підтримував своїх діточок і дарував свої оплески!

Усіх працівників освіти вітаємо і бажаємо мирного неба, миру в родинах і серцях, миру на нашій Україні! Сонечка, тепла, яскравих емоцій і чудових миттєвостей! Зі святом!

 

Переглядів: 338 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz