ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 26.04.2024, 12:08
Головна » 2013 » Грудень » 2 » ЗУСТРІЧ,ЯКА ЗАПАМ'ЯТАЄТЬСЯ НАЗАВЖДИ!
16:10
ЗУСТРІЧ,ЯКА ЗАПАМ'ЯТАЄТЬСЯ НАЗАВЖДИ!
В здоровому тілі – здоровий дух


Всі ми знаємо, яку велику роль в нашому житті займає заняття спортом. Знаємо, що без руху – немає життя, що та людина, яка виконує хоча б невеликі фізичні вправи, завжди буде у відмінній формі, а саме основне – здоровою. Це все також знають учні нашої школи та їхні батьки.

Саме тому, ми заснували нову традицію: щонеділі збиратися на стадіоні всією шкільною родиною, проводити рухливі ігри з дітками, різноманітні змагання, а також серед наших юних футболістів – змагання з футболу. Як це подобається учням! Який величезний заряд емоцій вони отримують! Адже діти зібрались зі своїми батьками, друзями, учителями для того щоб в русі корисно провести недільний день, набратись енергії на наступний робочий тиждень!

Ось одного такого недільного дня до нас на стадіон вирішив приєднатися великий футболіст, зірка футболу 80-х років - Володимир Федорович Мунтян.  Незважаючи на вітряну погоду було присутньо чимало учнів нашої школи, всі з нетерпінням чикали цієї зустрічі. І ось, нарешті, це відбулось…

Володимир Федорович насамперед привітався з усіма присутніми, побажав здоров’я, розповів трішки про свій життєвий шлях. Школярі з зацікавленням слухали історію відомого футболіста, адже кожен із них в чомусь прагне бути схожим на цю відому людину.

Далі зустріч продовжувалась врученням подарунків маленьким футболістам. Володимир Мунтян прийшов не з пусти руками, а з журналами про спорт, футбольною формою та м’ячами. Дитячій радості не було меж! Вони зустрілись з чемпіоном та ще й мали честь отримати від нього подарунки.

З великим захопленням учні нашої школи фотографувались з Володимиром Федоровичем.  Адже ці фото залишаться з ними назавжди і будуть нагадувати про дитячі мрії, які, можливо, й збудуться.

Не втримався В.Мунтян від спокуси провести невеличкий тренінг гри в футбол для новачків. Тож, поділившись на дві команди, на чолі з чемпіоном юні футболісти розпочали гру.  Після тренувального матчу діти виявили ще бажання пофотографуватись. Звісно, відмови вони не почули.

Давши ще декілька порад, Володимир Федорович Мунтян змушений був їхати. Ніхто з присутніх не хотів його відпускати. Коли ж ще можна буде потренуватись з таким відомим футболістом?! Та, на жаль, усе хороше колись закінчується. Попрощавшись, у наших серцях загорівся вогник надії, що ми зустрінемось хоч ще раз…Хоч ще раз відчуємо на собі силу того вічного й сильного спортивного духу…


 Автор Хомова Інна Миколаївна

 

Переглядів: 509 | Додав: Djmelik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz