ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Четвер, 25.04.2024, 16:29
Головна » 2017 » Січень » 4 » З НОВИМ РОКОМ!
14:34
З НОВИМ РОКОМ!

У нічний казковий час
Рік Новий прийшов до нас,
Він приніс свої вітання
І найкращі побажання -
І людині, і родині,
І матусі - Україні!

Всі ми дуже любимо Новорічні свята! І дійсно, в ці казкові миті ми віримо в чудеса, в здійснення всіх мрій і бажань, загадуємо на майбутнє і сподіваємося на краще. Ми, дорослі, завжди повертаємося в дитинство з ароматом ялинки, мандарин і цукерок, пригадуємо свої дитячі мрії, а ще створюємо таку ж казку для своїх діток. Ось і ми – вчителі, вирішили поринути в казкову новорічну пригоду разом зі своїми учнями напередодні Нового року. І розпочалася ця дивовижна подорож 29 грудня 2016 року в стінах Процівського клубу на Новорічному ранку. Першими пасажирами були учні першого і другого класів разом зі своїми батьками, рідними, меншими братиками і сестричками. А за ними поспіли і учні третього і четвертого класів. Казкова історія у них була однаковою, але поринали учні в неї окремо, бо ж кожна дитинка має велике бажання стати частинкою свята. Тому, за браком часу, цього року ми двічі проводили святковий ранок. Але від цього ми не програли, а лише насолодилися чарівними веселощами сповна.

І як ведеться в справжній казці, першою дітки зустрічали Казкарку. У прекрасній червоній сукні, з чарівним пером вона розповідала своїм мелодійним голосом діткам про казкову подорож у гості до чарівниці Зими. А згодом і сама Зимова красуня завітала в гості до дітлахів. Та прийшла вона не сама, а зі своїми вірними подружками-сніжинками ( в цій частині всі дівчатка Сніжинки виконували зворушливий танок, це учениці 1-го класу, та учениці 3-го класу).

Ну і яке ж це Новорічне свято без Діда Мороза та Снігуроньки. Та лихо – Дід Мороз прийшов до діток сам. Але він мав лист від злої Чаклунки, яка викрала Снігуроньку, і вимагала за неї викуп. Та учні не впали у відчай, вирішили кликати хитрунку – Чаклунку на свято. Та вона і не забарилася – влетіла на справжнісінькій мітлі, хотіла всіх полякати. Чаклунка звичайно і хотіла свято зіпсувати, та тільки тому, що сама ніколи його не мала. Вона розчулила діток своєю слізною піснею про тяжку чаклунську долю, про нездійснені мрії. І вирішили дітки їй пісень заспівати, танки затанцювати і вірші розказати. Тоді  бешкетниця  повернула б Снігуроньку і добрішою стала б.

Які гарні, красиві, веселі номери підготували учні до свята. Першокласники розповідали новорічні вірші та співали веселу зимову пісеньку. Другий клас порадував всіх сценкою про Машу і Ведмедя. Третьокласники навіть колядку заспівали. А випускники – четвертокласники виконали патріотичну пісню «Така зима лише на Україні».

Таким чином нічого не залишалося Чаклунці, як тільки повернути Снігуроньку на свято. Всі щасливі і задоволені танцювали хороводи з казковими героями  і отримали  солодкі подарунки.

Вкотре, нам хочеться відмітити тісну співпрацю батьків і всієї громади з педколективом. Ми вдячні всім, хто підтримав своїх діток, прийняв участь у святі. Бачити все більше посмішок на обличчях наших діток – це справжнє диво! Ми, в свою чергу, вітаємо всіх з Новим роком  і Різдвом Христовим. Зичимо миру, благополуччя в сім’ях, достатку, любові, взаємної поваги і підтримки.

Зі святом!

 

Переглядів: 381 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Січень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz