ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 26.04.2024, 00:10
Головна » 2018 » Січень » 3 » З НОВИМ 2018 РОКОМ!
15:34
З НОВИМ 2018 РОКОМ!

Прийшов Новий 2018 рік! Ми всі віримо, що Він принесе нам щастя, достатку, а головне миру - в нашій країні, в кожній родині, у кожному серці! І з цими сподіваннями ми зустічаємо кожен день, проживаємо кожну мить свого життя.

І природньо, що на передодні Новорічного свята і дорослі, і дітки чекають казки, дива, чудес, солодких подарунків від Діда Мороза і Снігуроньки. Тож усім нашим дружнім вчительсько-батьківським колективом ми створювали свято у Процівській школі!

Першими відчули новорічний настрій менші учні Процівської школи - 1-А , 1-Б  і 2 класи. Дітки і всі присутні поринули у казку про Снігову Королеву, яка заморозила і Кая (Курниш Максим), і його сестричку Герду (Нечай Валерія), і всіх діточок - звірят, казкових героїв, розбійників, піратів. Та на поміч прийшла Новорічна Казка і розповіла таємницю про те, як зняти  зимові чари Королеви - тільки вірна дружба і любов розтопить серце Королеви , і чари розвіються! Тож учні,згуртувавшись, показали всі свої таланти. Веселу Новорічну сценку майстерно показав 1-А клас - вони врятували дитячі листи з мріями та побажаннями. А Софійка Солнарьова виконала сольну пісеньку і подарувала всім частинку свого настрою.

Дружно зустрічали Новий рік звірята 1го-Б класу - і вірші розповідали, і пісню співали, і таночок танцювали.

А учні 2 класу показали відому всім малятам казку "Рукавичка" на новий лад - дружні, кмітливі, веселі, вони запам'яталися всім! Потішила всіх Лізонька Пилипенко своїм прекрасним співом.

Таким чином, чари Королеви розвіялися, її серце переповнила любов до чемних діток, і вона запросила в гості Діда Мороза і Снігуроньку з солодкими подарунками.

Пізніше своє Новорічне свято створювали учні 3 і 4 класів. Ось де проявилася вся театральна майстерність наших діток, деякі з яких є вихованцями драматичного гуртка при Процівській ЗОШ. Дорослі, самостійні, завзяті - вони прожили казку від початку і до завершення. Кожну роль виконували з великим натхненням. А костюми - це окреме слово похвали батькам, які пофантазували на славу! Казки на сцені оживали одна за одною - і Білосніжка з гномами, і Попелюшка, і Кіт Базиліо з Лисицею...

Окремо варто виділити прекрасну гру Баби Яги( мама нашого учня Масловська Антоніна Василівна).

І тут дітки зустрічали головних гостей- Діда Мороза з Снігуронькою! (Дякуємо Колотуші Анатолію Володимировичу і Лузан Тетяні Валеріївні за участь)

Приємно здивували учні і своїми талантами - Марченко Олександр виконав танок Брейк і соло на гітарі, Присяжний Тимур чудово заграв на баяні, а Кияшко Владиславу випала честь  заграти в дуеті з Лузаном Олександром Володимировичем - ці номери залишаться у пам'яті багатьох присутніх.

Традиційно, під час кожного дійства дарували свої пісні дитячий вокальний ансамбль. Окремо виступив Владик Лузан, минулорічний випускник нашої школи , виконавши мелодію на флейті, яка торкнулася найпотаємніших струн наших сердець, викликавши щирі сльози радості. Проте були і сюрпризи, які дебютували цього року на Процівській сцені  - це танцювальні номери від керівника хореографічного гуртка "Діамант"  Іннеси Володимирівни.

Тож маємо надію, що казка, яку ми почали прийде у кожен дім з тими подарунками, яких чекають родини наших учнів - зі здоров'ям для всіх, благополуччям, щастям, достатком і миром!

З НОВИМ 2018 РОКОМ!

Переглядів: 557 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz