ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Вівторок, 23.04.2024, 11:53
Головна » 2016 » Січень » 27 » З Новим 2016 роком!!!
20:34
З Новим 2016 роком!!!

Чи існує свято прекрасніше та чарівніше ніж Новий рік? На думку більшості діток саме Новорічне свято є найбільш  довгоочікуваним у році. В цю казкову мить , що не забажаєш все обов’язково має збутися.  Ніби у казці…

Ось чого найбільше чекають дітки – і казка оживає!Цього року на передодні свята до нас на вогник завітали справжні казкові герої. Саме в стінах Процівського клубу відбувалося святкове дійство. Хто з дитинства не пам’ятає Попелюшку? А її кришталевий черевичок? Ось і вирішила казкова героїня провести конкурс серед наших  старших учениць-дівчаток на звання « Міс Кришталевий черевичок». Але на свято вона прибула не сама. Разом з нею мали  завітати  Дід Мороз і Снігуронька!Та лишенько!!!Хтось викрав на небі місяць та зірочки. Попелюшка вже в залі, учасниць визначено, пора розпочинати свято, а її друзі не можуть потрапити до діток через суцільну темряву…Хто ж це наробив?Ось перед дітками ефектно з’являється Солоха у компанії чорта. Зірки і місяць у їхньому мішку, та вони не хочуть їх віддавати. Їм бачте, танцювати охота. Ох і веселий був той танок, та все ж мішок забрали і з’явилися зірочки. А разом з ними і гості – Дід Мороз і Снігуронька! Дітям радість і конкурс розпочався!Оголошується список номінанток – Пальчик Валерія, Чернова Поліна, Шевченко Ксенія і Волонтирець Маргарита. Аж тут на участь у конкурсі хоче потрапити Проня, та Кайдашиха , зустрівши її, не пускає, мовляв   поводить вона себе не виховано. Сварка зчинилася гучна, всім діткам на сміх , та Попелюшка лагідно всіх заспокоїла і дозволила лишитися на святі. Справжніми професіоналами виявилися наші учасниці – всі конкурси пройшли на відмінно. Дуже важким виявився вибір переможниці, проте  все ж журі компетентно визначили «Міс Кришталевий черевичок». Нею стала Волонтирець Маргарита, учениця 4 класу. Саме вона отримала у подарунок справжній кришталевий черевичок від Попелюшки. Звичайно всіх учасниць було нагороджено іменними стрічками , адже кожна з них старанно готувалась до конкурсу. І яке ж то свято без подарунків – всім діткам Дід Мороз і Снігуронька вручили солодкі пакунки.

Звичайно, потрібно зазначити, що не було б свята без яскравих пісень нашого дитячого ансамблю під керівництвом Лузан Т. В. Впродовж всього дійства учасниць конкурсу підтримували вболівальники – учні всіх класів нашої школи, котрі також підготували веселі новорічні номери. Казка стала реальністю завдяки старанній роботі вчителів, діток і батьків!І на завершення:

МИ БАЖАЄМ В НОВОРІЧЧЯ,

ЩАСЛИВІ БАЧИТИ ОБЛИЧЧЯ!

І ЩОБ В ОЧАХ СВІТИЛАСЬ ВІРА,

ЛЮБОВ, НАДІЯ І ДОВІРА!

Всіх з Новим 2016 роком!!!

Переглядів: 384 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz