ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 19.04.2024, 11:38
Головна » 2017 » Березень » 12 » ВІТАЄМО З ВЕСНОЮ!!!
18:47
ВІТАЄМО З ВЕСНОЮ!!!

Нарешті земля прокидається від зимового сну! Все навколо пробуджується, зеленіє, звеселяє своєю красою. Вже чути перший спів радісних пташок, в повітрі відчувається легкий аромат квітів і ...весни. Всі радіють теплому сонечку. Традиційним для березня є і свято весни, що завітало в наш шкільний колектив. Цього року весняне свято є особливим - було прийнято рішення провести його в кожному класі окремо, так би мовити, по-сімейному. Тому вже з 3 березня в стінах Процівської ЗОШ почали святкувати День Весни!

І першими розпочали другокласники. У приміщенні клубу зібралося чимало гостей - діти, мами, бабусі, родичі. Класовод Інна Миколаївна підготувала багато приємних сюрпризів. Були і пісні про маму, і вірші про дівчаток, і сценка про материнські почуття, і конкурси з мамами. Але найбільше всіх зворушило привітання дітками своїх мам у написаних ними творах: "За що я люблю свою маму". Дякуємо Інні Миколаївній за такий цікавий і творчий підхід, бо ж свято запам'ятається ще надовго!

Наступним було свято у першому класі. 7 березня у святково прибраному класі зібралися тата і мами, помилуватися своїми дітками на їхньому першому святі Весни. Дітки не підвели, готувалися старанно разом з класоводом Любов Григорівною і вихователем Ольгою Сергіївною. Співали пісні про маму, про прихід весни, розповідали віршики, гуморески, танцювали веселий таночок. Але ж розвеселили присутніх справжні мужчини - заспівали хлопчики-першачки веселі частушки у хустинках про те, як мамі свято готували. І це дійство не залишило байдужими нікого!

Наступними, цього ж дня, вітали своїх мам третьокласники. Разом з класоводом Ліною Михайлівною учні підготували цікаву казочку, розповідали вірші, співали пісні. Особливо всім запам'яталося привітання юного баяніста Присяжного Тимура. А зворушила всіх молитва про маму, що зачитали Наконечна Діана та Варнавська Ліза.

Свято у четвертому класі також видалося затишним, веселим і особливим. Діти вітали свої рідних піснями, віршами, листівками, приготувавшись з класоводом Віталіною Олексіївною. Все дійство відбувалося ніби в казці - чарівник, що забрав фею, а без неї свята не буде. Проте є вихід - мають дітки довести, що вони дружній клас. І ось тут цікавинка - під супровід презентації з фотознімками, дівчатка і хлопчики розповіли один про одного вірші, написані спеціально про них Ольгою Сергіївною. І дійсно вони  - супер клас! Сподобалась всім і гумористична сценка родини Лузанів "Чи потрібно чоловікам свято?"

Сподіваємося, що всім наші свята сподобалися. І нехай у Ваших життях завжди буде весна, а в домівках - добро, тепло та затишок! Миру всім і ясного неба.

З Весною !!!

Переглядів: 527 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz