ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Четвер, 28.03.2024, 18:06
Головна » 2018 » Березень » 10 » Весна завітала до школи!
18:45
Весна завітала до школи!

Весна! Прекрасна, чарівна, хвилююча пора року! Час, коли все прокидається від довгого, зимового спокою, все навколо звучить іншими звуками, навіть повітря наповнюється квітучими пахощами... І хоча цього року зима не поспішає залишати Україну і рясно вкрила все снігами, ми вже відчуваємо невпевнені кроки Весни. Зокрема, настрій поліпшується, особливо у жіночої половини людства. Адже початок весни у нас, дівчат і жінок, асоціюється з ніжним святом - 8 Березня! Саме цього чарівного дня нас вітають хлопці, сини, чоловіки, друзі, присвячуючи вірші, пісні, святкові обіди. А ще  - цей приємний,хвилюючий момент, коли ми отримуємо букети перших весняних квітів! Ну як не наповнити своє серце щастям і вдячністю)

 У ці передсвяткові дні в усіх закладах освіти проходять довгоочікувані свята, виховні заходи присвячені найдорожчим, найчарівнішим, найпрекраснішим і найріднішим людям - мамам, бабусям, сестрам, подругам....

Тож і в стінах нашої рідної школи, у кожному класі звучали слова вдячності нашим рідним і любим жінкам на виховних годинах 6 та 7 березня. Пісні, вірші, ігри, сценки, таночки, презентації, святкові відео та сюрпризи - все було присвячено жіноцтву та приходу весни. Кожне свято було особливим та хвилюючим, приємним та радісним.

У 1 - А класі мамам і бабусям, подругам і вчителям було презентовано казкову сценку "Квіти для мами". Маленькі актори потішили прекрасною грою та підготовкою. Особлива подяка бабусі Алєксєєва Івана за акомпонування.

У 1 - Б класі присутні гості - мами, бабусі, працівники школи перенеслися у світ телебачення та побували на святковому шоу телеканалу Проців - TV "Говорить 1-Б", де шукали відповідь на запитання : "Наймиліші, найрідніші, найкращі - хто вони?" . Порадували маленькі кореспонденти своєю щирістю, теплими словами і веселими сюрпризами.

У 2 класі слова вітання звучали по-особливому тепло. Мами виконували святковий таночок з донечками. Чимало пісень і приємних слів подарували дітки своїм рідним.

У 3 класі свято було вишуканим, дорослим, ефектним. Джентльмени вітали дам чарівними компліментами, піснями, подарунками. Потішили всіх присутніх і сценкою "Пошук ідеальної мами".

У 4 класі розважалися весело, активно іграми, квестами, піснями. Свято перетворилося на змагання, де перемогла, звісно ж, дружба і підтримка. Діти і присутні гості отримали заряд позитиву і неймовірне задоволення.

І нехай ще земля вкрита снігами, морози лякають нас холодом, проте у наших серцях і душах тепло і приємно від тих чудових, щирих слів, від привітань і емоцій, подарованих нашими діточками. Весна не за горами, а головне - це мир у родинах і у нашій країні! Усіх зі святом , найтепліших Вам днів  і яскравого сонечка!

Переглядів: 449 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz