ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 26.04.2024, 12:53
Головна » 2016 » Вересень » 25 » СПОРТИВНЕ СВЯТО
18:04
СПОРТИВНЕ СВЯТО

Нехай знає рідна мати –

Вільна Україна,

Козаки у нас маленькі,

Зате гідна зміна!

Козацькому роду нема переводу! З таким гаслом 22 вересня 2016 року у стінах Процівського спортзалу розпочалося гучне, веселе спортивне свято. Сьогодні дуже актуальним стало питання оздоровлення дітей, залучення їх до активного відпочинку та занять спортом, всебічного розвитку та підвищення інтересу до здорового способу життя. Саме з такою метою і виникла ідея у наших вчителів про проведення спортивних змагань. Враховуючи, що Проців -  це козацький край, то і назва  спортивного свята не  випадкова. Тож , заручившись підтримкою батьків , вчителі активно готувалися до змагань – відбирали команди, вигадували назви, девізи та кричали для вболівальників.

 І ось під гучні запали музики свято розпочалося. Багато батьків прийшло підтримати своїх діток та позмагатися разом з ними, не дивлячись ,навіть, на примхи осінньої погоди. Вступним словом Оксана Олексіївна відкрила змагання, побажавши всім успіхів та взаємної підтримки. Активна, спортивна ведуча Хомова Інна Миколаївна  з радістю оголосила команди – «Козачата» (1 клас), «Січові стрільці»( 2 клас ), «Команда екстрималів»  (3 клас) та «Живчики» (4 клас). Насиченою була і спортивна програма : конкурси на кмітливість, естафети, вікторини для вболівальників, і, звичайно, сімейні змагання , в яких прийняли участь дві найактивніші сім’ї – сім’я Недождій та сім’я Кравець. Та найбільше потішив і малих і дорослих конкурс «Павучки»( хто був присутній мене розуміє).

 

 За для справедливості змагань та враховуючи вікові особливості учнів , всі конкурси проходили між 1 і 2 класом, та 3 і 4 класом. А визначати переможців, слідкувати за порядком та оцінювати їхні  досягнення випала честь вельмишановному журі: Кінтеру Сергію, Кармазі Вірі, Босенко  Ользі  та  Вертелецькій Тетяні.

Неначе справжні козаки наші учні змагалися один між одним – завзято, сміливо, проявляючи підтримку та командний дух!

 

Та все ж  переможцям стали не всі ( хоч головне – це участь, а не перемога) :  серед молодших учнів перемогла команда «Січові стрільці», а серед старшеньких переможцями стали «Екстримали».  В родинному змаганні перемогла сім’я Недождій. Ми щиро вітаємо переможців. За свої досягнення у змаганнях всі отримали цінні приємні призи, навіть вболівальників потішили маленькими сюрпризами. Проте позитивними емоціями зарядилися абсолютно всі!

Від всього вчительського колективу висловлюємо подяку небайдужим батькам, котрі були присутні на святі, підтримували всіх діточок та приймали активну участь у підготовці. Щиро зичимо всім здоров’я, миру , злагоди і достатку.

 

Переглядів: 418 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz