ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 26.04.2024, 10:26
Головна » 2016 » Березень » 11 » Шевченко - гордість України!
17:47
Шевченко - гордість України!

Щовесни, коли тануть сніги,

І  на небі просяє веселка,

Повні сил і живої снаги

Ми вшановуєм пам’ять Шевченка!

 І пишається країна,

Тут Тараса слово лине,

Бо великий наш Шевченко –

Гордість України – неньки!

10 березня 2016 року у стінах Процівського клубу відбувся виховний захід, присвячений життю і творчості великого українського поета, художника, відомого Кобзаря – Тараса Григоровича Шевченка.

Організатором цього прекрасного свята стала наша вчителька Хомова Інна Миколаївна, котра є великою шанувальницею творчості знаного поета. Вона і проявила ініціативу познайомити ближче наших учнів з життям і роботами Тараса Григоровича.

Школа відповідально готувалася до заходу – учні розучували вірші поета, ансамбль готував пісні, батьки прийняли активну участь у підготовці і проведенні свята. І воно вдалося на славу!

На сцені , перед глядачами промайнуло все життя відомого Кобзаря. Спочатку пригадали народження малесенького Тарасика поетичними рядками:

«Не на шовкових пелюшках,

Не у величному палаці –

В хатині бідній він родивсь

Серед неволі , тьми і праці…»

Пізніше згадалося дитинство, юність, перші життєві труднощі, втрата батьків, розвиток таланту майбутнього поета і художника. У виконанні наших учнів звучали прекрасні патріотичні вірші, пісні. На завершення батько наших учнів Колотуша Анатолій продекламував «Заповіт» так щиро, що навіть сльози проступили…

Щоразу Інна Миколаївна звертала увагу глядачів на цікаву презентацію, що супроводжувала все дійство. Перед очима наших діток і гостей поставали картини Шевченка, місця, де проживав відомий патріот, і навіть, фото з шкільної екскурсії в Канів, де дітки ближче знайомилися з життям поета.

Справжньою кульмінацією заходу став виступ місцевого поета , дідуся нашого учня  - Зюзюна Василя Михайловича, який має деяку схожість у зовнішності з Тарасом Григоровичем. Він прочитав діткам і батькам свої вірші, присвячені відомому поету.

І на завершення вчителі, діти і батьки гуртом виконали пісню «Реве та стогне Дніпр широкий…» під акомпанування Лузана Олександра Володимировича. Своє заключне слово сказала директор Оксана Олексіївна, яка була приємно вражена заходом. Вона подякувала всім, і особисто , Інні Миколаївні, за організацію дійства. 

Переглядів: 443 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz