ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Субота, 27.04.2024, 01:03
Головна » 2016 » Грудень » 21 » СЕМІНАР - ПРАКТИКУМ
14:07
СЕМІНАР - ПРАКТИКУМ

16 грудня 2016 року на базі  нашої Процівської ЗОШ І ступеня відбувся семінар- практикум директорів всіх шкіл Бориспільського району на тему: «Діяльність директора, вчителя щодо спрямування зусиль школи, сім’ї та громадськості на розвиток дитини, як активного громадянина сучасного суспільства в світлі нової української школи».

Директор школи Оксана Олексіївна Косовець радо зустріла гостей і провела для всіх екскурсію територією школи. А допомагали їй наші маленькі екскурсоводи – учні школи, що чекали гостей на тематичних зупинках: школа, спортзал, клуб, куточок АТО, стенд пам’яті Небесній сотні, музей розвитку освіти Процівської школи, куточок пам’яті Кудрі І.Д., кімната ГАШ. Наші дітки розпочинали віршованими рядками, а Оксана Олексіївна розповідала всім присутнім про особливості нашої школи, історичні події, ідеї на майбутнє.

Продовженням семінару стала презентація по темі, що провели Оксана Олексіївна та Віталіна Олексіївна Кириченко. Тут наша директор вкотре підкреслила громадську роботу школи, розповіла про  вдалі діючі проекти в рамках ГАШ, наголосила на повній взаємній співпраці педагогічного колективу, родин наших учнів, адміністрації села та громади в цілому. Як результат, ми сьогодні досягли мети діяльності нашого навчального закладу – розвинули партнерські зв’язки між школою і громадою; розробили функціонуючі  проекти, спрямовані на вирішення проблем та задоволення потреб місцевої громади і учнів школи; реалізували концепції навчання впродовж всього життя тощо. Виділила Оксана Олексіївна плідну роботу всіх шкільних та позашкільних гуртків, що спрямовані на творчий розвиток юного громадянина.

Наступним пунктом по плану семінару був перегляд фрагменту свята «Українські вечорниці», що відбувається в нашій школі вже не один рік в рамках проекту «Шануймося, бо ж ми українці!». У підготовці та проведення свята брали участь учні 3 – 4 класу, вчителі, батьки, дитячий та дорослий музичний ансамбль. Свято надовго запам’ятається нашим гостям найкращими моментами: мелодійний спів дитячого вокального ансамблю,професійне виконання народних пісень дорослим вокальним ансамблем, ліричний таночок дівчаток, проникливе виконання пісні «Запалю свічу»,  сім’єю Лузан.

Звеселили всіх присутніх номери, підготовлені учнями 4 класу на українську тематику, а особливим стало виконання пісні «Сало» Владиславом Лузаном. Серед запрошених гостей слід відмітити місцевого поета Зюзюна В.М., що зачитав авторського вірша. Миколаєнко  Інна Миколаївна підготувала для гостей два покази одягу – дитячого, в’язаного нею, та українського, на дорослих моделях (ними стали всі учасники дійства). Наприкінці  свята всім присутнім дітки вручили українські обереги – мотанки, виготовлені ними власноруч, на гуртку «Українська мотанка», під керівництвом Кінтер Ольги Сергіївни, яка  прочитала власного вірша про «Берегиню українського народу». Своєрідним сюрпризом для всіх став вірш, написаний директором Гнідинської ЗОШ Ніною Григорівною Кудько  під час свята, і присвячений саме Процівській школі – за що ми їй дуже вдячні і вражені її талантом!

"Що б нового нам не говорили,

Які б ідеї нам не «шили»,

Школа громадою стоїть -

У Процеві підтвердить кожна мить.

Хутори, Дніпро, пісок.

І лісок, кругом лісок,

І на місці голова,

І діла все скажуть за слова

Гнідин Процеву повинен

Данину за дві людини.

Фарбун Галина, Джіма Антоніна

Вчили гнідинців два покоління.

Життя бурхливе, море ідей,

12 гуртків для дітей.

А «доросла» Мельпомена –

Відкриття уже для мене.

Оксана Олексіївна невеличка

Всім щебече, як синичка.

Просить, дякує, питає.

Натхненно спонсорів шукає.

Богом дарований край.

Тут талантів є розмай.

Бокс і мотанки, плетіння

І учительське уміння.

Невелике й величне село.

Всього роками тут було.

А школа є і процвітає.

Многая літа їй бажаєм."

І на завершення, хотілося б подякувати всім, хто не залишився байдужим при підготовці та проведенні семінару. Ми завжди раді зустрічати в стінах нашої школи шановних гостей, ділитися досвідом роботи, переймати щось нове. Тож, до нових зустрічей! 

Переглядів: 742 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz