ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Четвер, 25.04.2024, 21:54
Головна » 2017 » Червень » 14 » Прощавай школо!
13:00
Прощавай школо!

"В народі кажуть: загорілись на небі зірочки, то в родинах щасливих з'явились діточки! Саме народження дитини віщують зорі...
Рік 2005, 2006, 2007 ... В родинах щасливих з' явилися маленькі хлопчики та дівчатка. Батьки довго радилися, яке ім'я подарувати своїм зірочкам.
І ось 2017 рік. Маленькі зірочки перетворюються у яскраві і прекрасні зорі...
Як багато зірок на небі! Де вона - ваша зірка щастя?
Шукайте її!
Не зупиняйтесь!
Не згубіться на нашій землі!
Ви злітаєте у вись всім на диво,
Вмійте жити й творити красиво!

Сьогодні мої учні збираються в дорогу.
Блищать зірки і ваблять небеса.
У школі вальс одлунює прощальний,
Над нашим Процевом окрилено літа!"

З такими теплими, проникливими, щирими словами проводжала своїх випускників 2017 року Процівська школа у юність, у нову дорогу, у нове шкільне життя... Цього року їх у нас 15 діточок - прекрасних лебедів, маленьких процівських громадян, веселих, дружніх, мудрих і красивих. Відпускала їх у доросле життя перша вчителька Кириченко Віталіна Олексіївна. З нагоди їхнього випускного вона, спільно з виїхователем ГПД Кінтер Ольгою Сергіївною влаштували діткам святковий вечір прощання з початковою школою! І цей вечір діткам, батькам, всім працівникам школи, громаді села запам'ятається назавжди! Безліч приємних слів привітання, сльози радості і печалі, ліричні пісні, відео про веселі шкільні роки, випускний вальс... Слова на майбутнє звучали і з вуст шановного голови села Любов Іванівни Чешко. Мудрі поради прозвучали і від директора школи Косовець Оксани Олексіївни. Привітав випускників і дільничий інспектор поліції  Кінтер Сергій Іванович, побажавши діткам завжди залишатися однією командою і не забувати звідки вони родом.

Весь сценарій свята був  продуманим до дрібниць - слова подяки всім працівникам школи за їхню працю звучали від школярів, а ще кожен отримав грамоту за перемогу у певній номінації! Дітки подякували  своїм рідним - мамам, таткам, бабусям, дідусям... Теплим, приємними словами вдячності звернулася до всіх присутніх голова батьківського комітету Кульчицька Ганна Григорівна.

А ранком, на святі Останнього дзвоника емоції продовжували вирувати у серцях всіх присутніх. Чимало приємного було почуто  від голови села Чешко Л.І., і від шановного гостя, депутата Байчаса В.М., котрий прийшов не з пустими руками - всім відмінникам навчання та призерам олімпіад було вручено обітцяні грошові премії, а найкращому учню школи Лузану Владику подарували велосипед. Це чудова мотивація для всіх учнів у навчанні. Варто згадати, що Влад, випускник-2017 Процівської ЗОШ, дуже талановитий, мудрий і вихований хлопчик.  І він вкотре довів звання найкращого учня, виконавши музичний подарунок своїй першій вчительці. Це був приємний сюрприз і для Віталіни Олексіївни, і для всіх, хто був на святі. Байдужим не залишився ніхто!

Приємно бачити, що наші учні щороку доводять, що вони справжні молодці, тверді відмінникі і в навчанні, і в вихованні- цьогоріч чимало похвальних листів і грамот отримали діти. Загалом 8 відмінників, багато учасників різних конкурсів та олімпіад, Гайдамака Олексій, випускник 4 класу став переможцем районної олімпіади з математики, зайнявши 3тє місце. 

Ми, в свою чергу, хочемо лише висловити подяку всім, хто приймав активну участь у житті школи і села! Побажати всім мирного неба, тепла і добра в серцях, достатку і усіх земних благ! 

Тож, до зустрічі у новому навчальному році!

Переглядів: 562 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz