ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Середа, 08.05.2024, 18:41
Головна » 2016 » Травень » 28 » Пролунав останній дзвоник!!!
15:05
Пролунав останній дзвоник!!!

Звідусіль, від шкільного порога

Відправимось ми у політ.

Нас виведе світла дорога

В широкий і радісний світ.

Натхненно ми будем летіти

До мрій заповітних в житті.

І школа нам буде світити,

Мов зірка ясна на путі.

Сьогодні, 27 травня майже у всіх школах України пролунав останній дзвоник. Це радісна, і водночас сумна подія. Бо ж для всіх учнів розпочинаються довгоочікувані літні канікули, веселі розваги і забави, відпочинки на морях і в  літніх таборах. Проте декому в цей день сумно і гірко, бо ж прийшла пора прощання з рідною школою. Для наших маленьких випускників ще все попереду – нова школа, нові друзі, нові вчителі… Але сьогодні вони розпрощалися зі своїм рідним домом -  зі своєю початковою школою. Зі сльозами на очах вони прощаються з першою вчителькою Кунцьо Любов Григорівною. Це вона прийняла їх у перший клас, взявши за рученята, повела у невідомий світ навчання, виховувала їх, огортала любов’ю і підтримкою, з ними вона проживала всі їхні турботи, з ними вона раділа першим перемогам і успіхам. А тепер відпускає своїх «лебедят» у доросле життя, у старші класи, даючи їм мудрі настанови на майбутнє. А вони, наші четвертокласники, крізь сльози дякують своїй вчительці-матусі за всі життєві уроки, за хвилювання і за гордість, за піклування і терпіння… Сьогодні на лінійці 11 випускників Процівської ЗОШ  отримали дипломи про закінчення початкової школи і продовжать своє навчання у інших школах району. А ми впевнено можемо сказати, що вони -  наша гордість!

Цього  теплого, сонячного дня на нашій лінійці були присутні шановні гості. Це сільський голова Любов Іванівна Чешко, місцевий підприємець Андропов Юрій Миколайович та кореспондент газети «Трудова слава»  Богуш Алла. Вони звернулися до всіх зі словами привітання, а Любов Іванівна промовила дуже чуттєву промову і до дітей, і до вчителів, і до батьків, де вкотре підкреслила здобутки нашої школи і села в цілому.

 

Як на кожній лінійці, підбиваючи підсумки навчального року директор Косовець Оксана Олексіївна нагородила найкращих учнів школи грамотами за сумлінне навчання, сертифікатами про участь у всеукраїнських конкурсах, а також вручила подяки всім батькам, котрі приймали активну участь в шкільному житті.

Не обійшлося наше свято без приємних творчих сюрпризів. Цьому, як завжди, посприяли  вокальний ансамбль Тетяни Валеріївни Лузан та музичний керівник Олександр Володимирович Лузан. Всім присутнім запам’ятається прекрасна пісня про батьків, у виконанні Владислава Лузана, учня 3 класу,  ліричний виступ на баяні Кияшко Владислава, учня 2 класу та вихованця музичної школи, а також чудова гра на фортепіано Замотіної Софії, учениці 4 класу та музичної школи.

 

А на завершення свята, по традиції 4 клас виконав випускний вальс, присвячений своїй першій вчительці, бо ж в кінці танцю,  за задумкою, кожен учень подарував їй білу троянду. Море сліз та емоцій, щасливих і хвилюючих, переповнювали всіх присутніх. Та ми ще довго будемо згадувати цей прекрасний день. Адже, останній дзвоник – це перший крок у доросле життя!Тож нехай наші випускники впевнено крокують у майбутнє, з миром у серцях, любов’ю до рідної землі. Ми завжди раді вам, не забувайте про нас ! А всім нашим учням, котрі стали на рік дорослішими ми бажаємо веселих канікул, теплого сонечка, море приємних  вражень та до зустрічі у новому навчальному році!

Переглядів: 620 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz