ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 26.04.2024, 03:52
Головна » 2017 » Жовтень » 16 » плідний початок!
15:40
плідний початок!

З початком нового навчального року ми втілюємо все більше цікавих ідей для навчання і розвитку наших учнів. Ці перші два місяці навчання були дуже плідними. Чимало заходів, свят, зустрічей вже проведено. Тож все по порядку...

21 ВЕРЕСНЯ 2017 РОКУ відбулося шкільне родинне спортивне свято "Козацькому роду нема переводу". Дійство було присвячене тижню фізичного виховання та спорту і проходило на новому спортивному майданчику у центі села Проців, що знаходиться у парку. Чимало гостей, членів родин наших учнів завітали на змагання. Традиційно кожен клас приймав участь у естафетах, мав свою назву команди, девіз, своїх вболівальників. Та і назви команд не були випадковими - 1А клас - "ЛАКСИКИ", 1Б - "БОРЦІ", 2 - "НЕВГАМОВНІ", 3 - "СОКОЛЯТА", 4 - "РАКЕТА",  і відповідали по духу, настрою та характеру кожного класу. Свято вдалося на славу, і як завжди, перемогла дружба! Особлива подяка і шана всім батькам, що підтримали своїх діток, прийняли активну участь, як у організації, так і в самих змаганнях, вболіванні та членством у журі. 

А наступним святковим днем стало 29 вересня 2017 року, оскільки це був переддень свята працівників освіти. З педагогічною скромністю, проте в традиціях нашої школи ми зібралися на шкільну ранкову лінійку у клубі. Розпочали з виконання гімну України, а продовжили приємними сюрпризами для всіх працівників нашої школи. 1 - А клас подарував таночок "Дружба" під акомпонування бабусі нашого учня Алєксєєва Івана та виконання попурі з народних пісень - діти на сопілках, бабуся на акордеоні. Наступними порадували всіх присутніх 1 - Б клас, розповівши про гуморестичну частину шкільного життя - посміялися всі на славу! А другий клас виконали пісню "Перша вчителька", чим розчулили всіх присутніх. Третьокласники показали, як навчаються в різних школах світу, звичайно, у дуже гуморестичній формі. А ось наші випускники, четвертокласники, не забули подякувати всім працівникам школи, вручивши подяки за невтомну працю і благородний труд. Свято незмінно проводила завжди чарівна та активна, наша вчителька Миколаєнко Інна Миколаївна, за що ми їй дуже вдячні! А далі були теплі слова вітання та подяки від батьків, улюблені уроки, щирі посмішки і чудовий день.

І ось, на цьому тижні, вся Україна святкує День Захисника України - День Козацтва. Ми теж не стали винятком, і 13 жовтня привітали майбутніх захисників нашої країни  - наших хлопчиків. У кожному класі були проведені виховні заходи, присвячені Козакам, та спрямовані на посилення почуття патріотизму, любові до рідної землі, поваги до захисників нашої країни. Дякуючи батьківським комітетам, всі хлопчики отримали чудові сувеніри, як згадку про свято. А ми сподіваємося, що той козацький дух, що є у серцях кожного маленького українця ставатиме тільки сильнішим, а любов до рідної неньки - України не згасне ніколи!

 

 

Переглядів: 418 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz