ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Четвер, 25.04.2024, 05:21
Головна » 2018 » Травень » 31 » Останній дзвоник 2018!
17:11
Останній дзвоник 2018!

30 травня 2018 року на подвір'ї нашої школи пролунав останній дзвоник у цьому навчальному році! Саме він знаменує початок літнього відпочинку, часу оздоровлення, нових цікавих розваг! Для усіх учнів - це радісна подія... Та для декого Останній дзвоник пролунав востаннє у рідній початковій школі... Для декого цей дзвін знаменує початок дорослого, серйозного життя, навчання у старшій школі, з новими друзями, однокласниками і вже у стінах інших шкіл...Це для наших дорогих випускників четвертокласників. Цього року їх проводжала, не стримуючи сліз печалі і радості ,  у новий світ пізнання їхня перша вчителька Розумна Ліна Михайлівна. Саме вона щиро бажала їм залишатися людьми, завжди пам'ятати хто вони і звідки, не забувати ту життєву  науку, яку вона давала їм з першої хвилини у цій школі. Не приховувала емоцій і вихователь групи продовженого дня Миколаєнко Інна Миколаївна, яка чотири роки, день у день проводила зі своїми учнями бесіди, готувала свята, віддавала всю себе роботі і нині вперше проводжала своїх перших випускників. Щороку ми усі  з жалем, але з надією у краще відпускаємо наших учнів-лебедят у доросле життя. І щоразу віримо і знаємо, що вони не загубляться, пам'ятатимуть усіх своїх вчителів і працівників школи, тішитимуть нас своїми успіхами, ставатимуть дорослішими і мудрішими!

То ж 19 випускників стали окрасою свята Останнього дзвоника. І не лише тому, що всі вони чемні, красиві , усміхнені, щасливі розповідали вірші, дякували педагогам за науку, працівникам за турботу, батькам за любов і пітримку, співали пісні, присвячені рідній школі і своїм родинам. А ще  тому, що цього року як ніколи на нашому святі був особливий дрес-код: усі випускники були вбрані у однакові наряди - дівчатка у біло-бірюзові сукні, хлопчики доповнювали їх класичним вбранням з акцентом на бірюзового метелика. Все це виглядало неабияк красиво і вишукано!

Безперечно, гордістю нашої школи стали діти, учні 3-го і 4-го класів, які показали відмінні результати у навчанні та отримали похвальні листи. Це учні 3-го класу - Сидорчук Дмитро, Заверуха Дмитро, Волонтирець Поліна, Кінтер Ярослав та учні 4-го класу - Лисенко Крістина, Марченко Олександр, Пончко Захарій, Недождій Вікторія,Наконечна Діана, Варнавська Єлизавета.

Ще чимало досягнень показали і інші дітки  в конкурсах, змаганнях, турнірах, олімпіадах впродовж усього навчального року.

Ми дуже вдячні за підтримку в усьому і особисту присутність господарки нашого села Чешко Любов Іванівній.

Безперечно особлива вдячність родинам наших учнів за турботу, підтримку, невтомну працю, безвідмовленість, комунікабельність, згуртованість навколо єдиної мети - комфорту і щастя наших діточок!

Всім яскравого літнього сонечка, теплих незабутніх днів, приємного відпочинку і мирного неба!

До нового навчального року! 

Переглядів: 558 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz