ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Середа, 24.04.2024, 12:45
Головна » 2016 » Жовтень » 8 » осінній бал
13:03
осінній бал

Осінній бал – це як нічна зоря,

Чарує барв яскравих переливами.

Листки в повітрі ніби промовляють:

«Ми нашу землю робимо красивою»

Осінь – чарівниця все навколо розфарбувала яскравими барвами і вже вкотре привітно закликала всіх на осінній бал. Це дійство щороку традиційно проходить в багатьох закладах освіти – в дитсадках, школах, ліцеях тощо. І як тільки не називали осіннє свято – і Свято квітів, і Свято врожаю…

Днями і в  Процівській школі  відсвяткували прихід осені. Старанно дітки і вчителі готувалися до осіннього балу, що відбувся в стінах нашого клубу. Незважаючи, що на підготовку до свята ми мали лише декілька днів, з допомогою батьків свято вдалося на славу. А все це тому, що наші дітки відповідально, творчо та активно відносяться до участі в позашкільній роботі.  Навіть шкільну виставку осіннього врожаю було організовано за лічені дні.

Все навколо спонукало нас до проведення осіннього свята. А дітки під час прогулянки навіть паркан почали прикрашати осінніми листочками. І так ця ідея всім сподобалась, що красується тепер наша огорожа жовто-багряними прикрасами.

На свято осіннього балу прибули шановні гості – леді Злива (Поліна Чернова), пан Вітер (Лузан Влад),  заморська гостя Тропічна квітка  ( Наконечна Діана), і власне сама леді Осінь ( Варнавська Ліза)  зі своїми синами – Вереснем( Гузь Назар) , Жовтнем( Марченко Саша)  і Листопадом( Пончко Захар). Привітати всіх з приходом осені  прийшли першачки – листочки, другокласники – щедрий врожай, третій клас – бджілки і краплинки, та четвертокласники –  україночка з калиною. Не з пустими руками завітали вони – таночок, ігри та пісні подарували наші учні всім гостям.Маленька первокласниця Ліза Пилипенко порадувала всіх своєю пісенькою, та і вокальний ансамбль дітей під керівництвом  Тетяни Лузан як завжди був на висоті! А Оксана Олексіївна підбила підсумки виставки осіннього врожаю, та нагородила всіх, хто прийняв участь  солодкими призами.  Окремо виділили по чотири найкращі  роботи з кожного класу: у 1 класі  грамоти отримали Орсаг Ганна, Нечай Валерія, Ніжинська Поліна, Дрогомирецька Валерія; у 2 класі – Пилипенко Віка, Заверуха Діма, Волонтирець Поля, Сидорчук Діма; у 3 класі – Поліщук Коля, Косовець Антон, Шкара Таїсія, Присяжний Тимур; у 4 класі – Вертелецький Максим, Гайдамака Олексій, Чернова Поля, Д’яконова Ірина. Варто зазначити, що всі роботи наших учнів були оригінальними, красивими і особливими. Ми вдячні всім, хто долучився до святкування та організації свята, і вкотре переконуємося в тому, що наші дітки  - найкращі!

Переглядів: 628 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz