ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Четвер, 25.04.2024, 03:18
Головна » 2016 » Квітень » 7 » Нова їдальня
08:18
Нова їдальня

Ось і настала довгоочікувана тепла весняна пора. Все навколо оживає , наповнюється барвами, дихає приємним вітерцем. Так вже заведено, що з приходом весни настає пора благоустрою територій навколо господ. Наша школа - це спільний дім і вчителям, і діткам, і їхнім батькам. Всі, кому не байдуже шкільне життя розуміють важливість наведення порядку навколо спільного дому.

Великою радістю для всіх став плановий ремонт шкільної їдальні, котрий розпочався ще в лютому місяці 2016 року. На кошти, виділені рішенням Бориспільської районної ради активно розпочався євроремонт. Власне, від старої їдальні лишилися тільки стіни. І з кожним новим весняним днем шкільна їдальня все розквітала на наших очах. Як годиться справжній господині, Оксана Олексіївна пильно контролювала всі дії ремонтної бригади.  І ось по завершенню весняних канікул, в перші навчальні дні і закінчився ремонт харчоблоку. Проте роботи там ще вистачало, адже потрібно було все начисто вимити, підготувати приміщення для споживання дітками обідів. Тому, згуртувавшись, батьки прийшли на допомогу шкільним працівникам.Цього недільного погожого дня нашими зусиллями було зроблено чимало роботи - вимиті нові  вікна, плитка на стінах, підлога, столи, лави тощо. Навели порядок і навколо їдальні. 

Ось вона, шкільна годувальниця, стоїть новенька, рожева, як квіточка і манить діток смачними обідами і смаколиками від Антоніни Сергіївни.

Адміністрація школи і батьківська громада дуже вдячні голові Процівської сільської ради Чешко Любов Іванівній та голові районної ради Байчасу Владиславу Михайловичу за підтримку, розуміння і допомогу.

Звичайно, велика подяка висловлюється всім, хто знайшов час і допоміг з прибиранням їдальні.

Тож маємо надію, що нашим діткам дуже сподобається нова їдальня, а апетит в новеньких приміщеннях буде тільки кращим! Бо ж все, що ми разом  робимо -  це для наших діток і їхнього блага!

 

Переглядів: 477 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz