ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Субота, 27.04.2024, 05:21
Головна » 2013 » Грудень » 2 » НАЧЕ ВУЛИК НАША ШКОЛА!
15:47
НАЧЕ ВУЛИК НАША ШКОЛА!
Наче вулик, наша школа,
Вся вона гуде, як рій.
І здається, що довкола
Розквітають квіти мрій.

Барви осені скинули вже своє золотисте вбрання. Легенько вітер гойдає голі гілки дерев… Ось і листопад.

Давно пролунав перший дзвінок. Для когось той дзвінок був найпершим в житті – для першокласників. Сьогодні вони – справжні школярі! Пройшло чимало днів з того часу, коли маленькі дітки перетнули поріг Процівської школи. За ці дні вони подорослішали і, звичайно ж, порозумнішали. Дружня шкільна сім’я радо прийняла першокласників до своєї родини.

Коли на вулиці було прохолодно, хмарки прикривали тепло сонця, наші учні та їхні батьки зібралися в стінах рідної школи щоб офіційно прийняти найменших школярів до своїх лав.

Свято розпочалося з привітання першокласників зі своїми гостями. Учні гордо розказували вірші та співали частівки про своє таке цікаве шкільне життя. Батьки з задоволенням дивились на своїх маленьких діток, тепер вже – школярів.

Далі свято продовжили старшокласниці-бджілки, які зробили невеличку доповідь про те, чому цим діткам можна дати величне ім’я учня. А також бджілки запросили на свято до першокласників Математику та Букваря. В свою чергу найперші книги учнів прийшли не з пустими руками, а з завданнями, щоб перевірити чого вони навчились  за цей короткий час. Математика перевірила чи вміють школярики рахувати, задаючи цікаві вірші-задачки. Звісно ж, вони не допустили жодної помилки! А Букварик  перевірив вміння учнів читати. З яким захопленням учні виконували різноманітні завдання! Очі батьків світились гордістю за своїх діток…

По закінченню іспитів, бджілки вручили першокласникам золотисті медалі та подарували пісню. На цьому свято ще не закінчувалось. Усі гості тихенько, захопивши дух, переглядали фото-презентацію шкільного життя першокласників. Адже за ті дні, що вони навчаються, в школі відбулося скільки захопливих для них подій…

А далі учні готувались до урочистого моменту – прийняття клятви першокласників. Найменші школярі обіцяли вчитися старанно, бути чесними і незрадливими, берегти шкільні речі, чемно поводитися з товаришами та поважати старших за себе.

По закінченню свята слово для привітання взяла директор школи – Косовець Оксана Олексіївна. Вона радо привітала діток з їхнім офіційним почесним званням учня Процівської школи та вручила  подарунки. Також учнів привітали батьки, які так гордились своїми уже дорослими дітьми.

Та на першокласників ще чекали нові сюрпризи – для них було влаштовано дискотеку та солодкий стіл. Веселий сміх та дитячі голоси лунали по стінах школи… Шкільне гамірливе життя продовжувалось… Втім, як завжди,  наша школа гуде, як рій і здається, що довкола розквітають квіти мрій…

Автор Хомова Інна Миколаївна

Переглядів: 2026 | Додав: Djmelik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz