ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Субота, 20.04.2024, 15:48
Головна » 2016 » Січень » 27 » І знову школа двері відчиняє!
19:39
І знову школа двері відчиняє!

Школо наша, школо,
Приголуб нас, мила,
Пригорни усіх нас,
Як голуб під крила.

Ти нас всіх научиш,
Як у світі жити,
Як зло оминати,
Як добро чинити.

Ось і закінчилися літні канікули і вже вкотре наша школа привітно зустрічає учнів.

1 вересня – День Знань! Всі дітки чекали цього дня з нетерпінням, але дехто більше за всіх. Це маленькі першокласники. Саме вони сьогодні вперше переступили поріг початкової школи. Тут все таке красиве і святкове! Для маленьких учнів вся сільська громада на чолі з сільською головою Любов Іванівною Чешко та директором школи Оксаною Олексіївною Косовець все літо готували новий клас – з новенькими партами, шафами та оздобленням. Сьогодні 16 першокласників  вперше ввійшли  в свій клас і розпочали такий нелегкий, але приємний учнівський шлях. Але для початку святкова лінійка. Лунає музика, чути сміх діток, всі красиві, щасливі , у батьків сльози радості бринять на очах, схвильовані вчителі радо зустрічають своїх учнів. Традиційно відкриває лінійку директор школи Косовець О.О., яка в цей день радісно зустрічає своїх майбутніх учнів, адже саме вона поведе першокласників у цікавий світ знань. Наступними  виступають наші гості – Чешко Любов Іванівна , що як завжди дала мудрі поради та настанови всім учням, а також депутат Бориспільської районної ради – Байчас В’ячеслав Михайлович, який привітав учнів цінними подарунками.

Традицією нашої школи є вітати юних козачат-першокласників козацькою кашею. Тому і цей рік не став виключенням – під козацький гімн дітки по черзі  з задоволенням скуштували доброї каші.

На завершення свята, як завжди,гучно, на всю округу пролунав перший дзвоник , а нові учні школи запустили повітряні кульки, загадуючи найзаповітніші мрії. Тож нехай вони збудуться – всі мрії та побажання, а головне всім здоров’я і миру у новому навчальному році!

Переглядів: 514 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 1
1 coorgoCes  
0
Lenvatinib 4 Mg Capsule <a href=http://prilig.mom>precio priligy 30 mg</a> Distribution pattern of the Ki67 labelling index in breast cancer and its implications for choosing cut off values

Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Січень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz