ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Середа, 24.04.2024, 07:03
Головна » 2013 » Листопад » 13 » ДО НАС ПРИЇХАВ ПРЕЗИДЕНТ!
17:47
ДО НАС ПРИЇХАВ ПРЕЗИДЕНТ!

Під час робочої поїздки до Київської області Президент України Віктор Янукович поспілкувався із жителями села Проців. Вони подякували Президенту за участь в урочистому відкритті садка «Лісова казка» та приїзд до їхнього села.

Віктор Янукович сказав, що не випадково відвідує сьогодні Київщину, адже цей регіон є гідним прикладом того, як треба працювати. «У деяких регіонах є інші питання, досягнення, але Київщина сьогодні відрізняється тим, що є ініціатива», - зазначив Президент.

Він підкреслив, що нині розвиток села - надзвичайно актуальне питання. А Проців - «чудовий приклад» його вирішення. «Якщо ми не будемо розвивати село, будувати будинки, не буде де жити нашим дітям. Тому це чудовий приклад», - наголосив Віктор Янукович.

За словами Глави держави, у реалізації подібних завдань, звичайно, можуть бути труднощі, але за умови об’єднання зусиль громади, всіх гілок влади все можливо втілити в життя. «Не буває такого, щоб не було труднощів, в жодній країні такого не було. І вони будуть завжди, але ми повинні об’єднуватися заради того, щоб і вулиця ця була спільна для всіх, школа спільна, село для всіх», - додав Віктор Янукович.

Президент побажав селянам подальшого процвітання їхнього села та реалізації всіх задумів. «Я вам бажаю, щоб ви були щасливими, не хворіли, вірили в свої сили - власні сили перш за все. Це наша земля. Це наш спільний дім, ми будемо разом його будувати», - сказав Глава держави.

Сільський голова Любов Чешко, яка, за її словами, вже 34 роки працює на цій посаді, ще раз подякувала Віктору Януковичу за візит, за увагу до актуальних питань села та його громади.

Вона зазначила, що з такою підтримкою завжди будуть сили для реалізації задумів щодо подальшої розбудови села. «Люблю роботу. І з такою командою як губернатор, районна влада - коли гілки влади всі разом - ми можемо все побороти і все зробити, коли єдність у нас. І так само наш народ», - сказала Любов Чешко.



Переглядів: 546 | Додав: Djmelik | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz