ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 26.04.2024, 00:55
Головна » 2018 » Вересень » 2 » День знань 2018
18:44
День знань 2018

Швидко промайнуло літо... Вже відчувається перший подих осені у повітрі, серед трав і дерев, поміж квітучих галявин. Все навколо готується до чогось нового, чарівного, казкового.

І шкільне життя розпочинається по новому. Цього року стартує Нова Українська Школа. Але традиційним залишилося свято Дня знань - 1 вересня. Для нашого села це особливе свято. В цей день школа відкрита для всіх бажаючих, а гучна, весела музика лунає з самісінького ранку, сповіщаючи про святковий настрій. Цьогоріч школа прийняла у свої теплі обійми 19 діточок ! З любов'ю і хвилюванням їх зустрічала перша вчителька Розумна Ліна Михайлівна. Це її чотирнадцятий набір першокласників! А вони всі - красиві, усміхнені, розкуті, енергійні, натхненні і готові до науки. 

Наше свято було традиційно теплим, яскравим і насиченим -  батьки своїх діток провели під символічними рушниками, передаючи їх першій вчительці, посмакували малі козачата і кашею, щоб набратися сил для навчання, загадували мрії і відпускали їх в небесну даль.

Завітали до дітей і казкові герої -Королева Осінь і Тепле Літо, Вінні Пух з вчителькою Совою, подарувавши казку і невеличкі сувеніри. А ще були і гості - Валентина Василівна Новікова вручила призи за конкурс малюнків, присвячений Дню Незалежності України. Призерами стали учні нашої школи - Кармаза Софійка, Гайдук Аріна, Кінтер Ярослав і наша вчителька Косовець Оксана Олексіївна.

Незмінною підтримкою святкового настрою був дитячий ансамбль під керівництвом Тетяни Валерівни Лузан "Зорецвіт". Діти виконували чудові пісні.

Звичайно, весь колектив школи щиро вдячний творчій сім'ї Лузан за музичну підтримку і активну участь повсякчас! 

Не з пустими руками прийшла і улюблениця усіх дітей, справжня україночка, активна жителька села пані Наталя - вона подарувала школі портрет Лесі Українки, намальований нею. 

Хочеться побажати усім нашим діточкам здоров'я, натхнення, миру і сонечка, навчатися з задоволенням, творити, мислити, жити весело і дружньо! А усім працівникам школи зичимо наснаги, невичерпної енергії, взаємопідтримки і всього самого хорошого на весь навчальний рік!

Переглядів: 382 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz