ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 29.03.2024, 18:54
Головна » 2016 » Вересень » 1 » ДЕНЬ ЗНАНЬ!
16:44
ДЕНЬ ЗНАНЬ!

Дзвенить, дзвенить шкільний дзвінок —
Нас закликає до навчання.
Ми поспішаєм на урок,
І знову йдемо в світ пізнання.

Пролетіло тепле літо. Канікули, розваги, купання в річці і відпочинок залишились в спогадах дітей. Бо з першим днем осені настає пора навчання. Сьогодні, 1 вересня в усіх школах України  продзвенів довгоочікуваний перший дзвоник! Не виключенням стала і наша, Процівська школа. В цей  день на подвір’ї  школи  гамірно, лунає музика, адже свято знань завітало й  до нас. Всі святково одягнені, з квітами, на обличчях посмішки, а в декого бринять сльози радості за своїх діточок. Адже  сьогодні роблять свої перші кроки до навчання найменші  учні – першокласники. І вже традиційно святкова лінійка присвячується саме їм. У 2016-2017 навчальному  році наша шкільна родина поповнилася вісімнадцятьма першачками. А поведе маленьких учнів до цікавої країни знань досвідчений педагог, майстер своєї справи , вчителька Кунцьо Любов Григорівна.

За традицією лінійка розпочалася з вступного слова нашого мудрого наставника Косовець Оксани Олексіївни, яка привітала наших дорогих гостей  -  Чешко Любов Іванівну, Байчаса Владислава Михайловича, Сьомак Світлану Павлівну, Кияшко Миколу Петровича. Після цього всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять героїв нашої держави, що полягли, захищаючи її незалежність. А право підняти національний прапор України було надано учням 4 класу Гайдамаці Олексію і Черновій Поліні.

Цього року  і постановка свята була особливою. В гості до діток завітали знайомі їм друзі – хлопчик «1вересня»( Пончко Захарій), Вовк і Червона шапочка( Лузан Влад і Наконечна Діана). Вони і повеселили діточок, і доречні настанови їм давали, подарунки дарували.

Розчулили  гостей і пісні у виконанні Пилипенко Єлизавети, учениці 1 класу та Владислава Лузана, учня 4 класу. Звичайно , за традицією нашої школи нових учнів приймали в родину ложкою козацького кулішу. А щоб краще їлося, діти загадували мрії на майбутнє, а саме озвучували всім  ким бажають  стати . Кого тільки серед нас сьогодні не було: і лікарі, і поліцейські, і будівельники, і швачки, і ветеринари, і вчителі, і навіть один майбутній президент. А щоб вже точно ці мрії здійснилися дітки запустили в небо повітряні кульки, як символи надій, миру і любові. Тож нехай їхні сподівання справдяться, дорога до пізнання буде світлою, в серцях панує мир і любов.

На прикінці свята пролунав перший дзвоник 2016 року. Цю відповідальну місію доручили Орсаг Ганні , учениці 1 класу та Лісяному Богдану, учню 4 класу. 

Вітаємо всіх з новим навчальним роком!

 

Переглядів: 458 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz