ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

П`ятниця, 19.04.2024, 15:28
Головна » 2017 » Лютий » 19 » день закоханих
16:22
день закоханих

Це ж від любові так цвітуть луги...

Уся земля з полегкістю зітхає.

Закутались в тумани береги - 

Любов магічну чудосилу має!

14 лютого - день всіх закоханих. Ми звикли до різних проявів любові - і до рідних, і до друзів, і до близьких нам людей, і ,навіть, до домашніх улюбленців. Любов - це величне, магічне, благородне почуття! У будь-якому її прояві. Тож і ми, родина Процівської ЗОШ не залишилися байдужими до святкування свята кохання. Це ж ще одна можливість об'єднатися навколо спільної мети, поділитися найсвітлішим почуттям одне з одним, помилуватися досягненнями наших діточок. 

Підготовка до свята розпочалася задовго до нього. Впродовж двох тижнів, на групах продовженого дня вчилися вірші, розучувався таночок, репетирували пісні і сценки, а головне, виготовляли символи свята - валентинки, що прикрасили символічне дерево Кохання. Кожна дитина власноруч зробила серденько, написавши на ньому про свої почуття, здебільшого до мам і татусів, і повісила на деревце. І тепер красується цей витвір у куточку ГПД  і кожен бажаючий може побачити його.

Ведуча Миколаєнко Інна Миколаївна майстерно організувала все дійство. У святі приймали участь всі бажаючі. Чимало цікавих номерів побачили присутні. Традиційним було привітання від Святого Валентина (Влад Лузан) та Янголів кохання(Діана Наконечна і Ліза Варнавська). Дітки прослухали і побачили історію створення цього свята. Чимало гарних пісень заспівав дитячий вокальний ансамбль (керівник Тетяна Валеріївна Лузан), а також вразило всіх сольне виконання пісні Владиславом Лузаном. Сподобався всім і веселий таночок учнів 1-го та 4-го класів (керівник Кінтер Ольга Сергіївна). Цікавими були  традиції зізнання у  коханні різних народів світу - дівчатка 4-го класу розповідали про них у костюмах, притаманних певній країні. Маленькі чоловіки - Денис Іванцов і Діма Савельєв зізнавалися в коханні своїм матусям, розповівши потішні вірші . А найбільше всіх звеселив конкурс серед присутніх мам - вони мали без слів, рухами показати своїм половинкам чого вони найбільше бажають на День закоханих (попередньо ці бажання були записані для них на папірцях).

Всі перейняли цей чарівний настрій любові до ближніх. Ми розуміємо, що без любові - неможливе життя! Тож даруйте любов своїм діткам, рідним, близьким, друзям , всім, хто вас оточує! 

Переглядів: 471 | Додав: olyakinter | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz