ЗМІСТ САЙТУ

НАША АДРЕСА

08344

КИЇВСЬКА ОБЛ. БОРИСПІЛЬСЬКИЙ Р-Н С.ПРОЦІВ

ВУЛ.ДРУЖБИ, БУД.2-Б

тел. +380 3-26-93

e-mail:

protsivschool@ukr.net


ОСВІТНІ САЙТИ



ОПИТУВАННЯ
Оцініть мій сайт
Всего ответов: 23





Головна

Мій профільРеєстрація

ВихідВхід
Ви увійшли як Гість | Група "Гості" | RSS

ПРОЦІВСЬКА ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА

I СТУПЕНЯ

Вівторок, 23.04.2024, 22:07
Головна » 2014 » Липень » 14 » День святого Валентина
14:27
День святого Валентина

 

Любов — найкраще в світі почуття,

 Вона не має меж — безкрая.

 З любові починається життя,

 Вона усе найкраще починає!

 

За вікном метелиця, сніжком хурделить, а у серці світлі почуття… А серденько ніжним сяйвом світиться і веселу пісеньку співа. Співа, що у світі все прекрасне: сонце, небо та саме життя…

З такими радісними настроєм розпочалося свято Валентина в стінах нашої школи. Всі учні з великим нетерпінням чекали цей день: готували валентинки, вирізали сердечка, прикрашали ними зал, вчили вірші та пісні про дружбу та любов до батьків, до своєї Батьківщини, один до одного. І ось, нарешті, на сцену виходять амурчики і розпочинають свято.

В той день учні познайомилися з цікавими легендами про те, як, де і коли виникло це свято і як його відзначали. А ще прочитали найкращі вірші для любих і дорогих матусь і татусів, братиків і сестричок, хлопчиків та дівчаток, що їх дітки люблять усім серцем.

Особливо присутнім запам’яталася сценка з Чарівником, який дарував найсвітліше почуття вовкові з Червоною шапочкою а також учням, які не могли знайти спільної мови.

Також дуже сподобалася у виконанні наймолодших учнів дитяча пісенька про дружбу   «Маленькая девочка маленькому мальчику». Дітки дуже гарно співали і танцювали під час виконання пісні. Їхній таночок з парасольками запам’ятається глядачам надовго.

Учням нашої школи приємно було брати участь у різноманітних конкурсах: вікторина «Все про святого Валентина», конкурс для батьків «Відгадай бажання» (матусі беруть конверти з бажаннями і без слів, за допомогою поглядів і жестів, намагаються пояснити татусям, що саме вони хочуть),ігри «Хто чий друг» та «Дві половинки одного серця».

Активну участь у святі брали й батьки наших учнів, які виступили з прекрасними музичними номерами. Ми щиро вдячні Розумному С.В. та Лузану О.В. за їхній талант  та за допомогу у проведені Дня закоханих.

На закінчення діти виконали музичну композицію «Маленькая страна», що ще більше покращила настрій присутнім.

З ніжними почуттями, з теплотою на душі всі розійшлися по своїх домівках. І ні хуртовина, ні лютий мороз – ніщо не могло заморозити щирості дитячого серця…

 

Переглядів: 533 | Додав: Djmelik | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:



РЕЄСТРАЦІЯ

ГОДИННИК


КАЛЕНДАР
«  Липень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

ПОГОДА В СЕЛІ
Погода в Украине

Архів записів

КОРИСНІ ПОСИЛАННЯ









Copyright MyCorp © 2024 Конструктор сайтів - uCoz